Detoxifierea organismului prin yoga

Dieta&Fitness

Detoxifierea organismului prin yoga

Probabil iti imaginezi ca detoxifierea este un proces dur, care se face consumand nimic altceva decat apa timp de 21 de zile. Sau ca se face printr-un concediu costisitor, la un centru spa. In realitate, organismul tau se detoxifica singur, in fiecare zi.

In ce consta detoxifierea?

Detoxifierea organismului este foarte importanta pentru pastrarea sanatatii si bunei functionari a organismului.

In organismul tau, exista trei mari sisteme care au un rol esential in procesul de eliminare a reziduurilor: sistemul circulator, cel digestiv si cel limfatic. Primul pompeaza sange in corp, transportand oxigenul catre celule si reziduurile eliminate din ele.

Sistemul digestiv proceseaza tot ce mancam, separand substantele nutritive de reziduuri si eliminand tot ceea ce organismul nu foloseste. Ultimul, sistemul limfatic, colecteaza lichidul intracelular din organism si-l transporta catre nodurile limfatice, unde toate substantele daunatoare organismului (bacterii si nu numai) sunt indepartate.

exercitii yoga

Este un sistem eficient, care functioneaza perfect si singur. Totusi, pentru ca organismul tau sa poata tine pasul cu viata solicitanta pe care o duci, trebuie sa il ajuti. Iar yoga este ideala pentru detoxifierea organismului.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou