Zodia lunii: Horoscop Gemeni

Horoscop

Zodia lunii: Horoscop Gemeni

Din 21 Mai se intra in Zodia Gemeni si va tine pana in 20 Iunie. Mayra s-a gandit sa descrie zodia lunii privind cariera, sanatatea, dragostea si personalitatea barbatilor si femeilor nascute sub acest semn.

Sanatate

Aceste persoane au tendinta de a se conduce dupa energii negative si, prin urmare, sunt susceptibile sa aiba caderi nervoase si, chiar, boli psihice. Datorita temperamentului lor super-activ, cei nascuti sub semnul zodiacal Gemeni au nevoie de mai multa odihna si doze mari de aer proaspat si soare. Toti Gemenii trebuie sa isi asigure o activitate fizica constanta pentru a-si conserva energia mentala in echilibru si a se bucura de sanatate.

Gemenii trec cu vederea, de multe ori, nevoile de baza ale corpului lor, cum ar fi alimentatia si somnul, tocmai datorita caracterului lor impulsiv. Horoscopul avertizeaza ca sistemul lor nervos foarte sensibil poate duce la probleme mentale serioase. Gemenii sunt vulnerabili si la tulburari respiratorii. Ei sufera foarte serios, in perioada iernii, de frig si fac usor gripa. Umerii, bratele, mainile si degetele sunt, de asemenea, predispuse la probleme, iar masajul se dovedeste a fi eficient in cazul celor nascuti sub semnul zodiacal Gemeni.

Horoscopul ii sfatuieste pe Gemeni sa ia mese regulate, sa urmeze un regim constant de antrenamente, sa-si asigure necesarul de odihna si sa-si mentina sub control starile de spirit inconstante. Natura lor de viata poate determina niveluri haotice de energie in organism. Prin urmare, au nevoie de aplicarea unor tehnici deosebite de relaxare si de invatare a modului in care pot sa-si controleze mintea pentru a duce o viata linistita si fericita.

Dragoste si cuplu

zodia lunii horoscop gemeni

Gemenii sunt persoane foarte romantice. Una dintre calitatile pentru care oamenii ii adora este inteligenta lor si dorinta de a se adapta situatiilor in care sunt pusi. Astfel de oameni sunt versatili dar, uneori, pot deveni vicleni tocmai din cauza inconstantei lor.

Gemenii ravnesc sa fie respectati. Emana farmec si, in functie de starea lor de spirit, uneori, pot fi delasatori. Cu persoanele nascute sub acest semn zodiacal nu te poti astepta sa stai prea mult timp in acelasi loc prezice horoscopul zodiacal deoarece tind sa se plictiseasca foarte usor.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou