Zodia lunii: Horoscop Gemeni

Horoscop

Zodia lunii: Horoscop Gemeni

Din 21 Mai se intra in Zodia Gemeni si va tine pana in 20 Iunie. Mayra s-a gandit sa descrie zodia lunii privind cariera, sanatatea, dragostea si personalitatea barbatilor si femeilor nascute sub acest semn.

Horoscop Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Curiozitatea si versatilitatea sunt cuvintele cheie pentru Zodia Gemeni. Spiritual, rapid si imaginativ, nativul din Zodia Gemeni cumuleaza doua personalitati intr-una singura. Acesta este semnul de dualitate reprezentat de Gemeni care, sub nicio forma nu sunt identici. Cei nascuti sub semnul zodiacal Gemeni au o larga arie de interese, extrem de variate, iar curiozitatea lor innascuta si farmecul natural si firesc face ca ei sa para ca stiu totul despre tot ce misca sub soare. Lipsa de vointa de a urmari ceva pana la finalitate face ca Gemenii sa apara ca niste persoane zvapaiate si, uneori, superflue.

Cariera

Inteligenta si spiritualitatea Gemenilor este, desigur, legendara. Are adesea probleme, dar capacitatea lor de a vorbi despre nimic, adesea, le salveaza pielea in asemenea situatii. Horoscopul spune ca cei din Zodia Gemeni s-au nascut cu cate un telefon in fiecare mana. Comunicarea este imperativa pentru ei si exceleaza in cariere precum: actor, orator, politician, mediator, scriitor, muzician sau artist. Gemenii sunt agenti de vanzari exceptionali fiind capabili sa vanda oricui pana si nimic.

cariera gemenilor

Gemenii sunt experti in culegerea de informatii. Ei sunt dispusi sa desfasoare orice activitate, atata timp, cat aceasta nu este monotona. Sunt intelectuali prin excelenta, au o minte activa si sunt foarte sensibili, generosi, afectuosi, dar si impulsivi. Ca un element compensatoriu, se potolesc foarte repede si nu tin ranchiuna pentru mult timp. Spirituali, au capacitatea de a insufleti orice petrecere fiind mereu in centrul distractiei, transformand un mediu monoton intr-unul foarte interesant.

Datorita abilitatii lor de a comunica cu extrem de multa usurinta, gemenii se recomanda pentru activitati desfasurate in mass-media.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou