Zodia lunii: Horoscop Gemeni

Horoscop

Zodia lunii: Horoscop Gemeni

Din 21 Mai se intra in Zodia Gemeni si va tine pana in 20 Iunie. Mayra s-a gandit sa descrie zodia lunii privind cariera, sanatatea, dragostea si personalitatea barbatilor si femeilor nascute sub acest semn.

Femeia din Zodia Gemeni: personalitate si trasaturi

Nativele din Zodia Gemeni sunt cunoscute ca „Eternul copil” – intotdeauna tinere, vesele si jucause. Femeia nascuta sub semnul zodiacal Gemeni este vorbareata, inteligenta, versatila, are o nevoie constanta de a interactiona cu diferite tipuri de oameni, sa invete lucruri noi. Are nevoie de varietate si experienta de viata. Ea este un „multifunctional” redutabil care, la un moment dat, poate fi cool si calma pentru ca, in momentul urmator sa fie iritata parand un cu totul alt temperament prezice horoscopul zodiacal. Deci, cei care isi doresc mai mult decat o femeie, o pot gasi in Zodia Gemeni.

personalitatea femeii din zodia gemeni

Gemenii sunt exploratori mentali si gata, in orice moment, sa caute dincolo de aparente, sa faca mai mult, sa incerce noi experiente, sa caute mai multa placere intr-o conversatie. A tine pasul cu intelectul ei in continua miscare si cu dorinta sa de a-si satisface nevoile de a fi in permanenta la curent cu absolut tot, poate fi o sarcina extrem de dificila pentru partenerul unei Gemene. Pentru ea este o incantare sa fie in compania alesului sau doar posesivitatea este o trasatura care nu este tipica pentru un nativ din Zodia Gemeni.

Femeia Geaman este nerabdatoare prin natura sa si nu suporta compania persoanelor slab dotate intelectual evidentiaza horoscopul zodiacal. Are permanenta nevoie de stimulare mentala, iar persoanele cu o gandire mai lenta ii pot deveni lesne victime, mai ales prin sarcasmul cu care le trateaza. Acest lucru le face sa para crude, insensibile emotional, dar nimic nu este mai departe de adevar. Femeia Geaman poate fi extrem de grijulie chiar daca nu este, neaparat, cea mai indicata a fi mama. Femeile din Zodia Gemeni sunt mai potrivite a avea mame dat fiind ca, ele insele, raman toata viata niste copii in sufletul lor.

Spontaneitatea si surprizele sunt lucruri care, intotdeauna se vor bucura de apreciere din partea femeilor Gemeni sustine horoscopul zodiacal. Atunci cand se maturizeaza, femeia din Zodia Gemeni devine mult mai stabila si rabdatoare chiar daca nu e prea consecventa.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou