Despre fertilitate

La doctor pe tocuri

Despre fertilitate

Medicina traditionala chinezeasca spune ca Yin si Yang reprezinta un sistem de echilibru care reprezinta sanatatea, o forta trebuie sa se prezinte pentru ca cealalta sa existe.

Chiar si cand corpul uman este foarte sanatos, Yin si Yang ar putea sa nu fie echilibrate armonios, deoarece relatia dintre Yin si Yang este un flux continuu de la mediul extern la cel intern.
 
Dr. Marshall Ding, medic practicant al acupuncturii, din Park City, Ztaj, crede ca intelepciunea chinezeasca straveche poate influenta ceasul biologic al femeilor care incearca sa ramana insarcinate. "Medicina chinezeasca lucreaza grozav pentru cresterea fertilitatii, deoarece de multe ori cand femeile au probleme cu conceperea, este o problema de blocare de energie in corp si de Yin si Yang in dezechilibru".

Acupunctura poate re-orienta energia blocata si poate ajuta la readucerea echilibrului adecvat pentru Yin si Yang, dar din cauza faptului ca multe femei nu au acces la un acupunctor  specializat in medicina chinezeasca, exista alte metode de a face reglajul fluxului de energie prin schimbarea activitatilor de fitness.

Intr-o societate innebunita dupa fitness, femeile ar putea lucra prea mult si ar putea limita sansele de concepere. Conform spuselor lui Dr. Ding, activitatea Yin adauga energie corpului iar activitatea Yang ia energia. Dr. Ding crede ca exercitiile fizice intense, cum ar fi mersul pe bicicleta la munte, aerobicul, alergatul si ridicarea de greutati, pot deveni activitati Yang ce consuma energie valoroasa din corp si fura din puterea necesara organelor de reproducere. "Aceste activitati trag prea multa energie din corp", spune Dr. Ding, "Este mai bine pentru femei sa mearga pe jos sau sa inoate".


Pilates, yoga, inot sunt toate activitati ce pot adauga energie corpului si care nu vor consuma energia directionata spre organele de reproducere.

Pastrarea lui Yin si Yang intr-un echilibru constant se realizeaza prin exercitii usoare, adaugarea de ulei de in la dieta si prin reducerea grasimilor din meniul zilnic, acestea sunt toate metode cheie pentru sporirea fertilitatii femeii. Prin introducerea acestor schimbari simple in viata de zi cu zi, ai putea afla ca este usor sa-ti intorci ceasul biologic.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou