Cum sa va imbunatatiti relatia?

In doi

Cum sa va imbunatatiti relatia?

Atunci cand lucrurile nu merg bine intr-o relatie sexual si romantic, poate fi de folos ca ambii parteneri sa incerce sa inteleaga cauza.

Incercati regula de 10 minute

Barbatii afirma foarte des “Ea vrea doar sa vorbeasca ore in sir despre aceleasi subiecte, iar pe mine asta ma scoate din minti”. In timp ce femeile afirma “Nu comunicam niciodata”. Ambii parteneri nu pot avea dreptate in aceasta situatie.

Daca aveti probleme in a comunica despre lucrurile care sunt importante pentru fiecare in parte, o idee foarte buna ar fi sa puneti in aplicare regula de 10 minute:

- Unul din parteneri vorbeste 10 minute. In acest timp celalalt partener asculta cu atentie si nu il intrerupe pe celalalt.
- Dupa 10 minute este randul celuilalt partener sa vorbeasca 10 minute. Barbatii in mod special apreciaza ca pot vorbi fara a fi intrerupti, avand de asemenea garantat faptul ca discutia nu se va prelungi toata noaptea.
- Dupa ce ati apucat sa voriti amandoi mai alocati inca 10 minute de a discuta la comun.
- Toata disutia ar trebui sa se termine in 30 minute.
- Daca ambii parteneri sunt de acord sa prelungeasca discutia nu este nicio problema insa nu ar trebui sa dureze niciodata mai mult de o ora.

Daca stiti amandoi ca aveti un timp limitat pentru a vorbi o sa incercati cu siguranta sa va exprimati cat mai concis si preferabil sa va scutiti de orice fel de comportament neadecvat. Asa ca, lucrurile simple, cum ar fi sa va vorbiti cu respect, sa fiti inteligent si placut pentru partenerul vostru si sa folositi regula de 10 minute, va pot imbunatati in mod semnificativ relatia. Insa, ce anume s-ar mai putea face?

Petreceti o seara in oras

Incercati sa iesiti in oras cel putin o seara pe saptamana, doar voi doi. Daca aveti copii lucrurile devin ceva mai complicate, insa nu imposibile. In timpul acestor intalniri trebuie sa evitati orice fel de dicutii referitoare la copii sau munca.

Socializati ca un cuplu

Un alt lucru foarte bun ar fi sa va asigurati ca invitati prieteni la voi in mod regulat, chiar si doar ca sa mancati ceva impreuna. Veti rade, iar daca acesti prieteni va cunosc inca de la inceputul relatiei voastre, va vor aduce aminte de vremuri mai fericite si va veti simti mai tineri si mai lipsiti de griji.

Cum sa va imbunatatiti relatia

Apelati la profesionisti

Daca relatia voastra chiar are probleme serioase, iar niciuna dintre sugestiile enumerate mai sus nu va ajuta in mod semnificativ ar fi bine sa luati in considerare posibilitatea de a merge la terapie de cuplu.

Articol realizat in colaborare cu sex shop EroticStore.rofeedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou