Cum sa va imbunatatiti relatia?

In doi

Cum sa va imbunatatiti relatia?

Atunci cand lucrurile nu merg bine intr-o relatie sexual si romantic, poate fi de folos ca ambii parteneri sa incerce sa inteleaga cauza.

Schimbati felul in care comunicati

De cele mai multe ori cuplurile renunta sa mai faca eforturi pentru relatia in care se afla. Acestia fie se insulta reciproc sau nu isi apreciaza partenerul asa cum ar trebui sa o faca.

Cum sa va imbunatatiti relatia

Sa presupunem ca suna soneria. Unul din parteneri tipa la celalalt “ Du-te sa deschizi”. Nu este nevoie de un efort substantial sa adaugati si cuvantul “ te rog” la aceasta fraza sau sa va adresati intr-o maniera diferita, ca de exemplu “ Te-ar deranja daca raspunzi tu la usa?”. S-ar putea sa vi se para ca suna prea pompos sau de moda veche, insa atunci cand partenerii dintr-un cuplu isi impun reciproc anumite lucruri acestea sunt percepute de catre celalalt partener ca pe o atitudine agresiva si lipsita de respect. Atunci cand agresiunea incepe sa devina o obisnuinta, aceasta poate sa deterioreze grav romantismul dintr-o relatie. Sarcasmul este neplacut si nu aduce nici un fel de rezultate bune. In mod invariabil acesta face ca unul din parteneri sa se simta “pus la pamant”, ceea ce nu reprezinta o stare prea buna pentru o relatie sanatoasa. Elementul principal in aceasta situatie este sa va aratati reciproc acelasi respect pe care il aveati atunci cand v-ati cunoscut prima data.

Faceti eforturi unul pentru celalalt

Lipsa de respect poate de asemenea sa se arate prin aparente. Este foarte trist atunci cand cuplurile nu mai depun efort nici macar pentru felul cum arata. Lucruri mici, cum ar fi sa va schimbati de hainele de muca in ceva mai colorat pentru cina – iar femeile sa se fardeze putin si barbatii sa se barbiereasca – pot transforma o cina normala intr-o ocazie speciala.

Cum sa va imbunatatiti relatiafeedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou