Produsul expert in eliminarea ridurilor: Juvederm, de la Allergan

Estetica

Produsul expert in eliminarea ridurilor: Juvederm, de la Allergan

Femeile din societatea actuala se afla intr-o lupta continua cu timpul, pentru ca odata cu trecerea lui apar si primele semne ale imbatranirii. Ridurile isi pun amprenta nemilos in zona fetei incepand inca de la varsta de 30 de ani, motiv pentru care foarte multe reprezentante ale sexului frumos cauta din timp diverse metode de intinerire.

S-ar spune ca femeile sunt in permanenta cautare a elixirului tineretii, de aici si interesul sporit al acestora in  adoptarea unor demersuri de ordin estetic.

Allergan prezinta cea mai noua tehnologie de injectare a acidului hialuronic  Juvederm “easy flow system”,  in cadrul Congresului International de Medicina Anti-Aging, care se va desfasura in perioada 6-8 mai 2011, la Poiana Brasov.

Juvederm, marca Allergan, este un produs expert in diminuarea sau stergerea ridurilor de la nivelul etajului inferior al fetei. Juvederm este primul acid hialuronic care contine anestezic. Noutatea din acest an a Juvederm consta in prezentarea unui nou sistem de blocare a acului in seringa. Noul concept Juvederm “easy flow system” a fost creat pentru o mai buna siguranta in manevrabilitatea acului, dar si pentru o curgere mai usoara a solutiei injectabile. Datorita acestor imbunatatiri, pacienta va prezenta leziuni diminuate, in zona supusa tratamentului de eliminare a ridurilor. Astfel, persoanele care vor alege produsul Juvederm, expert in eliminarea ridurilor, vor beneficia de un efect de reintinerire al tenului, intr-un mod eficient.

Invitatul Allergan in cadrul Congresului International de Medicina Anti-Aging, Dr. Ana Maria Oproiu, medic primar chirurgie plastica, va detalia si va explica medicilor specialisti in estetica faciala, prezenti in cadrul evenimentului, beneficiile noii tehnologii a produsului Juvederm in sesiunea intitulata “Noutatile in rejuvenarea faciala prezentate de Allergan”.

Allergan este unul dintre cei mai importanti producatori la nivel global din domeniul farmaceutic si al echipamentelor medicale. Compania se adreseaza unui numar mare de specialitati medicale si chirurgicale. Allergan isi concentreaza permanent resursele pentru descoperirea, dezvoltarea si comercializarea unor remedii inovative din domeniile farmaceutice, biologice si al echipamentelor medicale, care sa le permita oamenilor sa-si traiasca viata la potentialul ei maxim.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou