Paştele, tradiţional sau exotic?

Travel Chic

Paştele, tradiţional sau exotic?

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Paştelui şi vacanţa prilejuită de ea. Acum e vremea planurilor: rămâi acasă, fugi departe de oraş, şi, dacă pleci, o să fie în ţară sau în străinătae? Între hotel şi pensiune, Valea Prahovei şi Italia, Grecia şi Israel, opţiunile sunt aproape nelimitate.

Dacă nu eşti prea departe de Tel-Aviv şi simţi nevoia unei reprize de shopping, o să descoperi un mall imens, cu peste 400 de magazine unde găseşti tot ce ţi-ai putea dori. De un singur lucru trebuie să ai grija: fără să te îngrijorezi mai mult decât e necesar, evită orice loc care-ţi pare dubios sau în care e multă lume, de genul discotecilor sau cluburilor de noapte. Deşi, fiind vorba de vacanţa de Paşte, probabil că oricum nu acolo te-ai fi dus prima dată.

Locuri de vacanţă deja clasice precum Halkidiki, Creta sau Chios pot reprezenta o alternativă cât se poate de convenabilă pentru vacanţa de Paşte. Preţurile sunt uneori mai mici decât în ţară, cu un pic de noroc poţi face şi plajă iar condiţiile sunt în general bune. Nu te arunca totuşi la cea mai ieftină ofertă pe care-o găseşti, n-ai vrea să apari la televizor alături de ceilalţi turişti din grup cărora le-a fost distrusă vacanţa pentru că nu mai erau locuri la hotel. Dacă preferi Italia, pe 8 aprilie singurul loc în care trebuie să te afli este Piazza San Pietro. Liturghia Pascală oficiată de papă este pentru oricine o experienţă unică şi intensă, ca să nu mai vorbim de incredibilul spectacol al celor aproape un milion de oameni care inundă piaţa şi străzile din jur.

În ultimi ani sunt foarte căutate de Paşte şi destinaţii ca Spania, Tunisia sau Egiptul. Le poţi lua în calcul dacă ai măcar zece zile libere, distracţia nu va lipsi, însă odată întoarsă acasă n-ar fi exclus să-îi pară rău că Paştele a trecut aproape fără să bagi de seamă.

Oriunde vei merge, peste mări şi ţări sau în vizită la părinţi pe strada vecină, hotărăşte-te de pe acum. Fă aranjamentele necesare, cumpăra tot ce crezi că vei avea nevoie şi bucură-te de sărbătoare şi de vacanţa pe care ţi-ai dorit-o.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou