1001 nopti

Prin oras

1001 nopti

Ce ne-a atras atentia in ultima perioada in materie de restaurante? O locatie interesanta din centrul Bucurestiului, mai exact de langa parcul Cismigiu, pe strada Brezoianu nr. 18.
Frontonul cladirii este generos personalizat cu numele restaurantului si implicit greu de ratat. Vorbim despre un restaurant cu specific libanez ce promite o experienta noua.

Servirea este prompta, in fix 6 minute din momentul sosirii am fost intrebati daca dorim ceva de baut, dupa alte 3 minute cele comandate au ajuns la masa. Acest interval nu a fost insa suficient pentru a parcurge meniul extrem de bogat.

Partea buna a meniului vast si a specificului libanez este ca poti gasi ceva bun si sanatos de mancare fie ca esti vegetarian, raw vegan, carnivor, la dieta, tii post sau doar vrei o cina tarzie si usoara.

1001 de nopti

De asemenea o alta calitate a bucatariei libaneze este atentia la estetica, la echilibrul ingredientelor si la combinatia de texturi.

1001 de nopti

Am servit „platoul mixt Damasc” cu mostre din cele mai cunoscute salate si dipuri, acest tip de gustare este cunoscut si sub numele de Mezze.

In mod curios, dintre toate gustarile cel mai interesant a fost Labne, un iaurt gras cu menta si ulei de masline, pe cat de banal suna, pe atat de interesant este gustul, iar impreuna cu textura painii crocante presarata cu susan fac o combinatie extrem de gustoasa.

Am continuat cu o ciorba de linte servita cu crutoane si fasii de lipie prajita. Iarasi avem o combinatie de texturi foarte placuta si o aroma extraordinara data de condimentele orientale folosite in preparat.

Nu in ultimul rand Limba de vita: o carne extrem de slaba in grasimi si foarte frageda trasa in tigaie cu usturoi, menta si lamaie. Un echilibru foarte bun de arome, extrem de placut.

De asemenea, ca si in cazul bauturii, servirea preparatelor a fost prompta.

Mentionam ca meniul prezentat a fost mai mult decat suficient pentru 2 persoane.

Preturile sunt mici spre medii, se poate gasi o combinatie de meniu in orice buget.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou