Calzone cu 3 feluri de branza
Fara sort

Calzone este o specialitate culinara originara din Napoli, o reteta de pizza impaturita si umpluta cu diferite compozitii delicioase. Astazi o sa te invatam sa prepari un Calzone fenomenal umplut cu 3 feluri de branza.
Stim ca pregatirea cinei este mereu o cursa cronometru pentru tine, femeia care jongleaza in fiecare zi cu o gramada de lucruri de facut, asa ca pentru a iti usura munca, o sa folosim un aluat de pizza gata preparat.
Ingrediente pentru umplutura:
- 1 ardei rosu mic (tocat, fara seminte)
- 1 catel de usturoi (curatat si tocat marunt)
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 ou (batut)
- 1 ceapa (curatata si tocata)
- 1 lingura de busuioc
- 350g de broccoli (tocat marunt)
- 2 linguri de vin alb (sec)
- 250g de branza ricotta
- 125g de branza mozarella (rasa)
- 50g de parmezan (ras)
- sare
- piper