Licitatie Yves Saint Laurent

In rama

Licitatie Yves Saint Laurent

Colectia de arta adunata de-a lungul anilor de designerul francez Yves Saint Laurent, care a murit pe 1 iunie, si de partenerul acestuia, Pierre Berge, va fi scoasa la licitatie la Paris, in februarie 2009, a anuntat casa Christie’s.

Yves Saint Laurent si Pierre Berge, om de afaceri si de cultura, amandoi mari amatori de arta, au adunat timp de 40 de ani o colectie de arta care include, printre altele, statuete din Renastere, tablouri de Ingres, Frans Hals, Picasso, Matisse si Andy Warhol si mobile Art Deco.

Licitatia va fi organizata de casa Christie's in colaborare cu casa lui Pierre Berga, Pierre Berga et Associes.

Detalii despre aceasta licitatie vor fi oferite ulterior.

Yves Saint Laurent a murit pe 1 iunie, din cauza unei tumori pe creier, la varsta de 71 de ani.

Saint Laurent, care a fost vazut rar in public dupa retragere, in 2002, a primit, in 2001, titlul de Comandor al Legiunii de Onoare din partea fostului presedinte francez Jacques Chirac.

In 2007, presedintele Nicolas Sarkozy l-a decorat cu ordinul de Mare Ofiter al Legiunii de Onoare, una dintre cele mai mari recompense acordate in Franta.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou