Nepotrivire in dormitor

Tips and tricks

Nepotrivire in dormitor

Ce inseamna sa fii compatibil din punct de vedere sexual? Potrivirea organelor? Coordonarea miscarilor? Sau tine de fondul intim-emotional al partenerilor?

Cu siguranta nu poate fi vorba doar de una dintre aceste variante intre parteneri. Cel mai probabil compatibilitatea sexuala implica un ansamblu format atat din potriviri fizice cat si spirituale.

Nu exista o anumita formula de calcul pentru a putea da un rezultat de compatibilitate in procente intre parteneri. Sexul implica pe langa amestecul a doua corpuri si un amalgam de sentimente. Trairile, intr-adevar, ar putea fi caracterizate de intensitate, dar nu au ca unitate de masura Amperul. Un lucru de altfel foarte bun.

Cat de plictisitor ar fi sexul daca nu ar fi nimic mai mult decat inca o alta problema de matematica sau fizica.

De cele mai multe ori, cand te bagi in pat langa altcineva nu o faci cu cap. O faci din instinct. Te lasi purtat de furnicaturile din spinare si de sangele incalzit. Daca un astfel de val va cuprinde pe amandoi ar trebui ca totul sa decurga destul de bine sub asternuturi.

Indiferent de circumferinte sau diametre, daca  intre parteneri exista acea legatura intima bine consolidata nu ar trebui sa existe probleme de compatibilitate. Modalitatile de a oferi placere sunt numeroase.

Exista mai multi factori care pot contribui la schimbari pe termen scurt sau pe termen lung in ceea ce priveste libidoul partenerilor sau felul in care ei vad relatia intima. Unele cupluri isi bazeaza relatia numai pe sex, sentimentele dintre parteneri fiind superficiale.

Acestea sunt cuplurile in care dezamagirea si nepotrivirea de libidou apare atunci cand unul dintre parteneri e preocupat si de alte aspecte ale vietii sale, iar sexul nu mai este pe primul loc. Unele cupluri considera ca viata sexuala le-a fost compromisa atunci cand s-au casatorit sau ca si-au pierdut interesul pentru parteneri in momentul aparitiei copiilor.

Nu este insa vorba numai de probleme emotionale sau de schimbari de mediu, ci poate fi vorba si de probleme medicale care sa explice nepotrivirea la pat. Atunci cand pentru unul dintre parteneri actul sexual este dureros, cu siguranta nu isi va dori sa faca dragoste la fel de des ca si partenerul care nu simte decat placere.

Nepotrivirea in dormitor apare atunci cand bagajul cu care ati venit in relatie alunga arma sexualitatii, adica seductia.

Daca unul dintre parteneri simte nevoia sa faca sex de trei ori pe saptamana, iar celalalt poate si fara saptamani intregi, este o problema sau chiar o nepotrivire la pat. Specialistii sunt de parere ca neconcordanta dintre libidouri si practicile sexuale diferite ale partenerilor sunt cauze ale instalarii nepotrivirii la pat.

Pierderea interesului pentru celalalt trebuie inlaturata prin alimentarea, cu elemente noi de fiecare data, a relatiei de cuplu. Pentru rezolvarea acestui caz de nepotrivire in dormitor, comunicarea dintre parteneri poate fi terapia ideala.

Forum Mayra: “Dorinta mai mare intre parteneri“.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou