Erotism anal

Tips and tricks

Erotism anal

Erotism anal… Ideea poate parea socanta. Erotismul anal este, in general, ingradit de un puternic tabu. Cu toate acestea, milioane de barbati si femei din lumea intreaga – hetero, homo sau bi – experimenteaza zilnic sexul anal.

Sexul anal si ce presupune el

Anusul, bogat vascularizat si strabatut de o multime de terminatii nervoase, aflat in apropierea celor mai erogene zone ale corpului – organele sexuale – se contracta ritmic in timpul orgasmului… Prin definitie, sexul anal presupune introducerea in anus a unor obiecte: deget, penis sau jucarii sexuale, si este practicat atat de cuplurile homosexuale, cat si de cele heterosexuale.

Statistic, o treime dintre cuplurile homosexuale nu practica sex anal, iar o treime dintre cele heterosexuale il practica ocazional si 10% frecvent. Din cauza numarului mare de cupluri heterosexuale comparativ cu cele homosexuale, in numere absolute, sexul anal este practicat mai mult de cuplurile heterosexuale.

sexul anal

Placerea reprezentata de sexul anal nu este una generala. De fapt, fiecare dintre noi are un mod personal de a reactiona la stimulii sexuali, indiferent de ce fel de sex este vorba. Modul de reactie este determinat de educatie, de cultura, de mediul din care venim, de convingeri de diferite feluri (mai ales religioase), de experienta de viata sexuala acumulata, de orientarea sexuala.

Nu se poate spune daca ne va place sexul anal, tot asa cum nu se poate spune cu precizie daca ne va place sexul oral sau sexul vaginal. Unii dintre noi sunt deschisi unor incercari, unor schimbari, altii sunt mai putin dispusi sa schimbe ceva sau sa incerce ceva nou, unii sunt dispusi sa faca compromisuri, altii nu renunta la convingeri orice ar fi.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou