Erotism anal

Tips and tricks

Erotism anal

Erotism anal… Ideea poate parea socanta. Erotismul anal este, in general, ingradit de un puternic tabu. Cu toate acestea, milioane de barbati si femei din lumea intreaga – hetero, homo sau bi – experimenteaza zilnic sexul anal.

Stimularea anala

Stimularea anala si sexul anal pot fi o experienta placuta sau pot reprezenta o (mare) dezamagire. Terminatiile nervoase care au un rol decisiv in placerea sexuala si in obtinerea orgasmului sunt concentrate in gland (capul penisului) si clitoris (care este tot un fel de penis, dar in miniatura si in versiune feminina). Anusul nu are atat de multe terminatii nervoase cu rol in placerea sexuala. Din acest punct de vedere, zona anala este considerata ca fiind o “zona secundara” de placere.

In acelasi timp, placerea sexuala are, alaturi de aspectele fizice, si o componenta foarte importanta de ordin psiho-emotional. Noi suntem mai mult decat suma zonelor noastre erogene. Placerea sexuala este influentata de aspecte de ordin psihic, de multe ori in mod decisiv.

stimulare anala

Orice fel de situatie de ordin psihic poate influenta pozitiv sau negativ placerea sexuala. Iar sexul anal are destule “bile negre” – religia il considera “anormal”, are multe conotatii peiorative sau insultatoare, idei precum cele datorate alaturarilor “anus – murdarie”, “sex anal – anormalitate”, “sex anal – decadere” sau cele referitoare la durere, toate pot crea inhibitii care sa influenteze negativ placerea sexuala.

Bolile cu transmitere sexuala pot fi contactate si prin sex anal. Ba mai mult, unele se transmit mai usor prin sex anal. Astfel, sexul anal favorizeaza transmiterea HIV, hepatitei A, hepatitei C, HPV, Escherichia coli, Chlamydiei, herpesului genital, gonoreei si multor alte boli cu transmitere sexuala.

Forum Mayra: “Sexul anal“.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou