Primiti cu complimentul?

In doi

Primiti cu complimentul?

Se spune ca un compliment reusit adresat unei femei, este o cale sigura spre inima ei. O maxima a cunoscutului scriitor Jules Renard spunea asa: “Complimentele se plaseaza ca banii la bursa: urmarind profitul pe care il aduc”. In general complimentele ne fac bine, ne dau incredere, sunt aparent benefice.

Este important de subliniat faptul ca femeile sunt mobilizate cand se simt apreciate. Daca nu se simte apreciata de partener, femeia se epuizeaza si nu mai are de oferit prea mult. In schimb, cand simte ca i se acorda atentie si respect, este multumita si poate oferi tot mai mult.  

Gesturile romantice sunt pentru femei cele mai clare dovezi de dragoste pe care barbatii le pot oferi in cadrul unei relatii. De cele mai multe ori barbatii sunt provocati de femei sa recurga la gesturi romantice si ajung sa sfarseasca printr-un esec. In urma esecului in mintea unei femei se produce o tragedie. A gresit pentru ca: nu ma iubeste, nu ii pasa de mine, nu apreciaza ce fac pentru el etc. De cealalta parte barbatii considera ca nu gesturile romantice sunt dovada iubirii.

Ce pot face femeile pentru a-i determina pe barbati sa devina asa cum ele si-i doresc? In primul rand, ar trebui sa-i complimenteze si ele. Sa-l flatezi ori de cate ori ai ocazia si vei fi surprinsa sa descoperi ca, barbatii sunt mari vanatori de complimente, mult mai mari decat femeile.

Daca ii vei spune de fata cu prietenii cat de mandra esti de el, in cazul in care a reparat ceva in casa sau a rezolvat nu stiu ce problema, vei observa cum nimic nu se compara cu un compliment in fata unei audiente cum sunt cei mai buni prieteni!

Ca fiinte umane, toti avem nevoie de apreciere si raspundem la manifestari de apreciere. Este o nevoie fireasca. Atunci cand el iti face un compliment, multumeste-i si raspunde-i printr-un chip vesel si o expresie luminoasa. Data viitoare, isi va aminti de reactia ta si va fi incantat sa-ti faca un compliment.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou