MEGA eveniment la AFI PALACE COTROCENI

Coolhunting

spectacol-pe-gheata

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial din Europa de Est, a fost vizitat de peste 300.000 bucuresteni pe parcursul celor trei zile de Mega Party dedicate lansarii oficiale a mall-ului – 10, 11, 12 noiembrie. Concertele sustinute de Loredana&Taraful Agurida, Sistem, Sylvie, Holograf si Anna Lesko, precum si celelalte momente artistice programate au fost extrem de apreciate de public.

“Am conceput aceasta mega lansare pe masura proiectului AFI Palace Cotroceni. Numarul mare de bucuresteni care a participat la seria de concerte si spectacole pregatite special pentru ei ne-a demonstrat faptul ca toti cei prezenti au apreciat ceea ce au descoperit aici si s-au bucurat de toate momentele de spectacol. Atmosfera de Mega Party nu se incheie cu siguranta aici pentru ca alte si alte evenimente, la care ne asteptam sa asiste cat mai multi bucuresteni, vor urma”, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

loredanataraful-agurida

Intrucat surprizele placute se tin lant la AFI Palace Cotroceni, incepand din 19 noiembrie, pasionatii de film se vor putea bucura de primul megaplex din Romania, Cinema City, care va avea 21 de sali, dintre care trei sali VIP si un IMAX.

holograf

AFI Palace Cotroceni promoveaza un concept bazat pe Mega Fun si activitati de petrecere a timpului liber pentru toti vizitatorii sai. Astfel, in urmatoarele trei saptamani, in zilele de vineri si sambata, 20 – 21.11.2009, 27 – 28.11.2009 si 04 – 05.12.2009,  intre orele 22:00 si 00:00, accesul la LaserMaxx, laser-tag arena, la Cotroceni On Ice, cel mai mare patinoar aflat intr-un centru comercial deschis tot timpul anului, si la Best of Bowling&Biliard, va fi gratuit.

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara AFI Palace Cotroceni ofera un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket Real deschis 24/7; 20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania (care se va deschide pe 19 noiembrie); o pista de carting (care se va deschide in decembrie anul acesta); doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului; un teren de joaca pentru copii; o pista de role (care se va deschide intr-o luna); prima arena de laser tag din tara; bowling si snooker; un trenulet Mini-Express care va circula in interiorul mall-ului, la parter si primul etaj (urmeaza sa fie livrat in cateva zile); un spatiu dedicat expozitiilor permanente; un loc unde se poate fuma narghilea; precum si un hovercraft – mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare, de luni pana luni. Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la mall-ul AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.

Pentru ca vizitatorii AFI Palace Cotroceni sa se simta permanent in siguranta, mall-ul beneficiaza de servicii de securitate oferite de Tiger Security, prin intermediul unei echipe formate din 55 oameni si a celor 250 de camere de supraveghere.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou