O nouă experiență de shopping online SOFIAMAN

Coolhunting

SOFIAMAN, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte și de casă din România, relansează platforma de shopping online: www.magazinsofiaman.ro. Astfel, începând cu această lună, clienții SOFIAMAN din întreaga țară vor avea parte de o experiență de cumpărături mai facilă și intuitivă.

Pentru că filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate, confort, tendinţe şi inovaţie, noul magazin online a fost conceput astfel încât să asigure clienților o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. Website-ul este interconectat cu rețelele sociale și are un design minimalist, care pune accentul pe claritatea pozelor de produs pentru a oferi vizitatorilor online o imagine fidelă a produselor. Articolele vestimentare sunt incluse în secțiuni ușor de navigat care le permit clienților o accesare extrem de simplă și eficientă.


Utilizatorii noii platforme pot achiziționa o gamă variată de piese vestimentare ce cuprind atât articole de îmbrăcăminte pentru femei, cat și pentru copii și bărbați. De asemenea, noile colecții de lenjerie intimă LISCA și de pijamale și îmbrăcăminte de casă SOFIAMAN vor fi disponibile pentru clienții online din acest sezon.


Toate prețurile sunt exprimate în moneda locală, iar expedierea comenzilor este gratuită dacă depășește suma de 150 de lei.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou