LIVE WITH CHIVALRY

Coolhunting

alexandru-tomescu-1

Chivas Regal, cel mai prestigios scotch whisky premium, a recreat pentru cateva ore peisajul unei epoci invaluite in eleganta si a transpus valorile cavaleresti in secolul XXI prin noua campanie LIVE WITH CHIVALRY.

Palatul Cantacuzino, simbolul de referinta al Bucurestiului vechi, a fost cadrul de celebrare al valorilor Chivas Regal: Camaraderia, Onoarea, Libertatea si Galanteria. Lansarea noii campanii LIVE WITH CHIVALRY a reprezentat motivul perfect pentru a readuce in impunatorul palat o atmosfera in care luxul si rafinamentul de epoca au alungat rutina zilnica. Cunoscuta azi sub numele de Muzeul George Enescu, cladirea situata in Calea Victoriei a beneficiat si de o donatie importanta din partea companiei Pernod Ricard.

alessandra-stoicescu andi-moisescu andrei-zaharescu-si-andreea-berecleanu

“žLIVE WITH CHIVALRY si-a propus sa transmita mesajul unei vieti care trebuie traita cu originalitatea si forta pe care o degaja eleganta casei Chivas Regal. Intr-o lume dinamica, traditia Chivas Regal este o intruchipare a continuitatii, a valorilor adevarate si a ceea ce este nobil. Campania LIVE WITH CHIVALRY este o modalitate de a le reaminti oamenilor din intreaga lume valorile brand-ului Chivas Regal, caracterizate prin rafinament si bogatie”, a precizat Dl. Tudor Furir, director general Pernod Ricard Romania.

Invitatii au fost intampinati de calareti si condusi in sala de ceremonii de catre cavalerii Chivas.
Andi Moisescu in calitatea sa de gazda a evenimentului a dezvaluit campania LIVE WITH CHIVALRY si vizualurile care o sustin si a marcat momentele principale ale serii. Fotograful Andrei Toboşaru a surprins în fotografii remarcabile valori precum Galanteria, Libertatea, Onoarea, Camaraderia.
Una dintre cele mai apreciate actrite ale generatiei sale, frumoasa si talentata Ilinca Goia a fotografiat alaturi de Virgil Iantu, intr-un gest deosebit de expresiv, ideea de galanterie. Onoarea a fost ilustrata printr-un trio de exceptie, Alexandru Tomescu, solist concertist al Orchestrei Naţionale Radio, Virgil Iantu şi Florin Piersic Jr. í­Å½n calitate de reprezentant al Libertăţii, i-a fost oferit titlul de ambasador originalului Florin Piersic Jr. Lucian Mandruţă, cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile de echipa, a fost decorat cu titlul de ambasador al Camaraderiei.

catalin-botezatu corina-barladeanu-2activepr roxana-voloseniuc

Apreciat pentru prestanta, eleganta si respectul pe care le inspira, Virgil Iantu completeaza perfect atributele casei Chivas Regal si a fost desemnat ambasadorul Chivas Regal in Romania.

“žMă simt cu adevărat onorat să devin purtătorul mesajelor Chivas Regal în Romí­¢nia şi ale campaniei care se lansează astăzi, LIVE WITH CHIVALRY. Campania este originală şi reuşeşte să redea întocmai valorile brandului: Chivas Regal este un manifest al onoarei, al demnităţii şi al pasiunii, conceput de către cei doi fraţi Chivas pentru a fi împărtăşit întregii lumi. Campania abordează viaţa nu doar din perspectiva de a aspira la mai mult, ci din perspectiva de a fi mai mult. Este un call to action pentru o schimbare în bine şi o reevaluare a adevăratelor valori care să ne ghideze acţiunile”, a declarat Virgil Ianţu.

dans

Evenimentul Chivas Regal a reunit pentru cí­¢teva ore personalităţi marcante ale lumii literare şi artistice, parteneri de afaceri şi prieteni apropiaţi ai companiei Pernod Ricard din media si showbiz.
í­Å½n casa maestrului Enescu, sunetele viorii Stradivarius au rezonat impecabil la atingerea arcusului talentatului Alexandru Tomescu, care a oferit un recital emotionant. El este singurul muzician din Romania care canta la o vioara Stradivarius, in urma castigarii concursului de atribuire a viorii Stradivarius Elder Voicu 1702, pentru o perioada de cinci ani. Instrumentul cu o vechime de peste 3 secole a fost inapoiat statului roman de catre familia maestrului Ion Voicu, in martie 2007. Ceea ce il recomanda pe Alexandru Tomescu ca posesor al veritabilei viori este talentul sau neobisnuit, rasplatit prin cele 26 de premii obtinute la competitii internationale.

Un plus de strălucire a fost dat de frumuseţea bijuteriilor Korloff. De la Saint Petersburg la Paris, Korloff a fost mereu corelat cu istoria celui mai mare diamant negru din lume – “Korloff Noir”.
Acest giuvaer de 88 de carate a fost timp de cateva generatii, posesia cea mai pretioasa a familiei Korloff Sapojnikoff, parte a nobilimii ruse. Astazi, “Korloff Noir” este parte din mostenirea sa , reprezentand emblema si talismanul norocos al companiei sale. Legenda spune ca diamantul negru aduce bucurie, noroc si prosperitate tuturor celor care intra in contact cu el.

Seara s-a încheiat cu un moment de vals şi tango oferit de finaliştii Campionatului Naţional de Dans Sportiv şi ai Cupei Romí­¢niei, Alexandra Bucur şi Cristian Gelepu, cí­¢t şi Alina Petre şi Călin Paninte.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou