Dorin Negrau – doua colectii, un singur show -

Coolhunting

Dupa lansarea cu succes a parfumului Dorin Negrau – “Pour Femme” si a liniei de dermato-cosmetice “Clona”, designerul Dorin Negrau isi propune sa inscrie o noua si deosebita pagina pentru brand-ul care ii poarta numele: prezentarea a doua colectii intr-un singur show, un eveniment inedit care isi doreste sa aduca mai aproape creatiile vestimentare Dorin Negrau de clientele fidele ale casei, de iubitorii de frumos din toate domeniile, dar bineinteles si de presa de specialitate care va onora cu prezenta.

ACARTECH – TOAMNA/IARNA 2010-2011

Pentru ca ne aflam in plin sezon de toamna, designerul Dorin Negrau aduce din nou in fata clientilor sai colectia fall/winter 2010-2011. O intalnire de seara in care designerul pune sub lumina blandaí‚  a lui octombrie creatia sa, pentru toti cei care stiu sa o aprecieze.í‚  Chiar daca produsele sunt deja in magazine, clientii fideli au acum ocazia saí‚  urmareasca indeaproape, pe langa propunerile vestimentare, si stylingul pe care designerul l-a imaginat pentru aceste sezon.

Colectia poarta numele de “ACARTECH”, o propunere care introduce intr-un episod SF al razboiului HITECH pus in scena sub forma unei invazii galactice asupra PAMANTULUI.

SIMPLY THE BEST – COLECtIA PRIMaVARA/VARA 2011

Cea de a doua colectie urmeaza celei de iarna, dar cu intentia de a conduce privitorul intr-o cu totul alta dimensiune, printr-un regal de culoare si armonie care realizeaza un tablou diferit, de data aceasta cel al RAIULUI pe PAMANT.

Imagini de la prezentare in curand!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou