Beneficiile sexului

La doctor pe tocuri

Beneficiile sexului

De ce e sănătos sexul? Pentru că oferă, pe lângă plăcere, multe alte beneficii. Mai mult sex se traduce, spun specialiştii, printr-un plus de frumuseţe şi tonus. Un sport nelipsit de efort, dar care ne menţine sănătoase atât fizic cât şi psihic. Iată câteva beneficii demne de luat în seamă!

1. Îţi menţine silueta

Ştiai câte calorii se pot arde la o partidă de sex? Îţi spun eu, foaaarte multe! Dacă mai pui la socoteală şi dezbrăcatul, preludiul şi duşul de după, atunci poţi uita de kilogramele pe care tocmai le-ai acumulat la cina romantică.

2. Te menţine tânără

Un studiu britanic a demonstrat că dacă faci sex de cel puţin trei ori pe săptămână  ai şanse să arăţi cu 4-7 ani mai tânără.

3. Sistemul imunitar este mai puternic

Cercetătorii au constatat că o femeie care a suferit de cancer la sân, dar are relaţii sexuale cu o anumită frecvenţă, are şanse de recuperare mult mai rapide.

4. Fără stres!

Sexul produce dopamină, o substanţă care distruge hormonii de stres. Alungă durerile de cap, tensiunea nervoasă, iar somnul este mai plăcut.

5. Anti-depresiv

O partidă de sex duce la creşterea estrogenului. Minimum două partide pe săptămână îţi asigură, deci, fericirea! Ce simplu, nu?

6. Dorinţă

Cu cât faci mai mult sex, cu atât o să-ţi doreşti mai mult. Pune-l pe iubitul tău să citească asta şi fii sigură că o să ai mult "de lucru" săptămâna care urmează.

7. Previne bolile de inimă

Cu 20 de minute de sex de trei ori pe sătămână poţi reduce riscul apariţiei unei boli de inimă.

8. O piele mai frumoasă

Pielea devine mai fermă, iar tenul mai curat. Chipul tău pare mai luminos şi radiază de bună dispoziţie!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou