Experiente spa in jurul lumii

Estetica

Experiente spa in jurul lumii

Vrei sa stii care sunt cele mai hot tratamente spa din intreaga lume? Care sunt cele mai interesante experiente cand vine vorba de relaxare? Forbes a realizat pentru tine un top al celor mai fabuloase experiente spa din intreaga lume!

Thalassotherapy in Franta

thala Thalassotherapia se foloseste de apa de mare pentru a vindeca trupul si pentru a-l umple de energie. Ideea de baza este faptul ca apa de mare contine aceleasi minerale ca si sangele nostru si ne poate ajuta sa ne regasim linistea, sa reducem inflamatiile si sa imbunatatim elasticitatea pielii.

Temascal in Mexic

temascal Tamascal este o veche practica Azteca cu tenta religioasa ce consta intr-o baie de abur mexicana cu proprietati curative. Exista spa-uri ce combina aceasta ceremonie cu meditatia, iar tot ritualul are loc intr-o cabana pe plaja.

Onsen in Japonia

onsen Onsen sunt baile publice din Japonia si inseamna izvoare minerale cu apa fierbinte la care japonezii apeleaza de fiecare data cand vor sa scape de stres. Onsen poate sa fie o baie mica si privata, dar poate sa fie si o piscina mare publica, depinde de tine ce vrei sa alegi. Dupa baie, japonezilor le place sa bea un ceai si sa savureze niste dulciuri.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou