Experiente spa in jurul lumii

Estetica

Experiente spa in jurul lumii

Vrei sa stii care sunt cele mai hot tratamente spa din intreaga lume? Care sunt cele mai interesante experiente cand vine vorba de relaxare? Forbes a realizat pentru tine un top al celor mai fabuloase experiente spa din intreaga lume!

 

O banya in Rusia

banya Banya este o ceremonie religioasa ruseasca, un fel de ritual dedicat femeii ce dureaza cateva ore si reprezinta o sauna ruseasca ce se foloseste de puterea ghetii si caldura focului. Este un fel de dus alternativ, doar ca jumatate din timp il petreci intr-o sauna, iar cealalta jumatate intr-o piscina cu apa rece ca gheata.

Banya, in varianta ei originala, presupunea trei etape: o sedinta de sauna cu aburi, un dus fierbinte si iesirea direct in zapada!

De ce Banya? Pentru a elimina toxinele din organism, pentru o piele frumoasa, elastica si curata.

Ayurveda in India

ayurveda Cu o experienta de sute de ani, Ayurveda detine remedii ce pot trata foarte multe boli. Un astfel de program spa are mai multe etape: exercitii fizice si respiratorii, regim alimentar Ayurveda, purificare si meditatie.

O experienta spa Ayurveda inseamna o sedinta de relaxare totala in care sunt folosite doar ingrediente naturale cu proprietati curative (exemplu: lemnul de sandal).

Tratament Fango in Italia

fango Fango inseamna tratament cu noroi, iar un Fango in Italia se face cu noroi vulcanic, bogat in minerale si renumit pentru proprietatile curative in cazul reumatismului, problemelor la nivelul muschilor sau incheieturilor.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou