Beauty trick: periere uscata

Cosmetica

Beauty trick: periere uscata

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru si trebuie ingrijit ca atare. Astazi as vrea sa-ti prezint un beauty trick de care nu ai auzit probabil: perierea uscata! Pielea contribuie la detoxifierea organismului nostru, tocmai de aceea are nevoie din plin de acest procedeu.

Perierea uscata a pielii este o tehnica foarte usoara. Tot ce trebuie sa faci este sa periezi intreaga suprafata a corpului cu o perie mare (dimensiunea ideala trebuie sa fie comparabila cu palma ta)/lufa, special conceputa pentru acest lucru. Nu trebuie sa uzi nici peria, nici pielea!

periere uscata
Sfat: periaza fiecare zona a corpului de 2-3 ori! Foloseste miscari delicate (nu vrei sa iti faci rani!) si ai grija sa acoperi toate zonele corpului. Ca sa iti dai seama cum trebuie sa realizezi aceasta tehnica, iti propun sa urmaresti acest filmulet . (click pe link)

Indicat este sa realizezi perierea imediat dupa ce ai facut baie sau dus si doar dupa ce ti-ai uscat pielea cu un prosop. In acest moment ea este uscata, dar in acelasi timp este moale si maleabila.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou