Importanta feedback-ului in recrutare

Succes story

Importanta feedback-ului in recrutare

Orice proces de recrutare debuteaza cu un set de asteptari de factura profesionala. Angajatorul se afla in expectativa fata de interesul manifestat de catre candidati pentru pozitiile vacante, insa intr-un registru similar regasim asteptarile candidatilor fata de feedback-ul primit in urma aplicatiilor facute.

Odata antamata relatia angajator-candidat, aceasta implica dezvoltarea sa, astfel, asteptarile de ambele parti cresc. Deja exista un parteneriat pe care il putem defini ca o respectare echitabila a evolutiei in fiecare etapa de interviu parcursa.

Aplicand cele spuse mai sus, ne referim exact la asteptarile pe care le au candidatii in urma interviurilor sustinute, fie ca sunt implicati intr-un proces mai lung de recrutare, fie ca la finalul unui prin interviu, va primi un feedback.

Raspunsul, fie el pozitiv sau negativ, reprezinta un stimul pentru candidatul a carui destinatie ar trebui sa o cunoasca. Primeaza relevanta existentei acestui raspuns care se vrea a fi finalizarea echitabila a unei etape in procesul de recrutare.

Bineinteles, problematica exista in cazul raspunsului negativ care intarzie sa apara. Sa primesti un raspuns negativ a candidaturii in urma unui demers pentru angajare putem spune ca este neplacut dar de cele mai multe ori util. In plus, explicarea motivului de respingere reprezinta punctul de interes al candidatului, devenind chiar posibila urmatoarea tematica de curs a acestuia.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou