CV de licean

Succes story

CV de licean

Multi adolescenti din zilele noastre, mai ales cei care sunt inca la liceu, cauta locuri de munca part time. Recurg la aceasta varianta deoarece doresc sa isi ajute parintii sau doar pur si simplu pentru a avea un ban in plus.

Oportunitatile de a-ti gasi un serviciu cand inca esti elev sunt limitate, asa ca e important sa iti realizezi un CV de licean bun, pentru a-ti mari sansele de a fi angajat. Deoarece un CV al unuia care a terminat scoala difera fata de unul care inca este la liceu, va trebui sa ai grija la redactarea lui. 

Iti oferim cateva sfaturi despre cum ar trebui sa iti redactezi ca elev de liceu CV-ul.

Fa-l standard 

Intotdeauna va trebui ca un CV de licean sa cuprinda partile esentiale. Angajatorii sunt mereu constienti de modul in care iti realizezi un CV. Partile esentiale ar trebui sa contina numele si date despre contact, obiectivele, educatia, premii obtinute si experienta in domeniul muncii. Poti redacta CV-ul in diferite modalitati si formate, asa ca ar putea contine mai multe sectiuni decat cele amintite. Insa cele mai importante sunt cele principale, asa ca incearca sa nu le omiti.

Declara-ti experienta ca si elev

Din moment ce majoritatea elevilor de liceu nu au o experienta in domeniul muncii, e bine sa te gandesti sa incepi inca din liceu. De exemplu, poti scrie un jurnal, sa redactezi o revista, sa organizezi un eveniment sportiv sau altele. Ar fi bine daca ai avea parte de o astfel de experienta, care sa semene, oarecum, cu activitatea de la serviciul pentru care vei opta. Este o modalitate de a arata angajatorilor ca ai cateva idei despre serviciul respectiv sau ca te-ai putea descurca. Daca ai deja o experienta in domeniul muncii, ar fi bine sa amintesti acest lucru. Aratandu-le experienta de care ai avut parte, le vei transmite ca esti capabili de a realiza serviciul pentru care ai optat.

Exprimarea conteaza intr-un CV de licean

cv de licean

Atunci cand vine vorba de munca, adolescentii au multe interese, ceea ce ii fac sa fie adaptabili. Poti sa incluzi in CV interesele si hobby-urile tale, astfel incat angajatorul sa isi faca o idee despre ce ai fi capabil sa indeplinesti sau in ce domeniu esti bun. Este, de asemenea, o modalitate de a te prezenta si de a te descrie.

Odata cu premiile vine si rasplata

Enumera realizarile pe care le-ai obtinut pana acum. Acesta impresioneaza mereu angajatorii. Premiile pe care le-ai primit vor demonstra interesul, capacitatea si tehnica de munca. Premiile primite la scoala vor oferi impresia ca esti inteligent, harnic si disciplinat. Acest lucru arata ca poti indeplini lucrurile asa cum doresti. Insa nu uita sa fii cinstit atunci cand iti expui realizarile si premiile primite.

Verifica-l

Verifica-ti CV-ul nu numai o data, ci de mai multe ori. Poti ruga o alta persoana sa ti-l verifice, una in care ai incredere. Fa acest lucru pentru a te asigura ca CV-ul tau nu are greseli. Nu uita ca angajatorii vor verifica intotdeauna gramatica folosita si tehnica generala de exprimare. Ei fac acest lucru pentru a separa cei buni de cei mai putin buni, asa ca verifica sa ai un CV corect de cate ori e nevoie pentru a te asigura ca este bine scris si pregatit. Daca gasesti greseli, corecteaza-le, iar dupa aceea verifica-l din nou.

Chiar si un CV de licean poate atrage un angajator doar sa fie bine redactat.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou