Eşti pe fugă?

In stil office

Eşti pe fugă?

Te-ai obişnuit deja să te întorci de la birou acasă numai pe întuneric, după ce ai dat în prealabil un telefon în care ai transmis iubitului sau mamei să “scoată cheia din uşă”. În maşină, în drum spre întâlnirea de la prânz te uiţi pe geam şi ţi se pare că sunt cam mulţi oameni pe stradă.

Toată săptămâna ai fantezii cu un pat mare în care te întizi singură cu plapuma într-un pat mare, iar vineri seara eşti prea obosită să mai ieşi. E clar, lucrurile pot şi trebuie să stea mai bine de atât. Sau poate chiar trebuie să faci o schimbare radicală. Citeşte mai departe şi vezi ce poţi aplica!

Discută cu angajatorul despre posibilitatea unei schimbări

Studiază cu atenţie politicile de lucru ale companiei. Interesează-te de modul în care sunt în general rezolvate cererile angajaţilor. Întreabă-i pe colegii mai vechi, întreabă secretarele superiorilor şi strânge astfel cât mai multe informaţii. Fă-ţi apoi un plan prin care să îi explici şefului că vei putea fi mai productivă şi îţi vei îndeplini sarcinile mai rapid dacă este de acord să îţi modifice modul de lucru actual. Poţi cere un program mai flexibil, să lucrezi acasă o parte din timp, sau chiar să lucrezi o perioadă în regim part-time dacă te confrunţi temporar cu o situaţie personală mai dificilă.

Caută-ţi un alt job

Sau chiar un alt post, în cadrul aceleiaşi companii. Pentru început, discută cu superiorii tăi şi analizaţi împreună posibilitatea de a găsi o altă încadrare pentru tine. Dacă nu se poate, sau dacă pur şi simplu nu mai vrei să lucrezi acolo, caută-ţi un alt loc de muncă. Începe prin a te interesa la concurenţă. Cu cât lucrezi într-un domeniu mai activ şi mai căutat (bănci, asigurări, advertising), cu atât ai mai multe şanse să găseşti condiţii mai bune de lucru "vizavi". Dacă te-ai săturat cu totul de ipostaza de angajat şi ai resursele necesare pentru a funcţiona independent, poţi începe să lucrezi ca free-lancer sau poţi deveni consultant în domeniul tău de activitate.

Schimbă cariera!

Pur şi simplu unele profesii sunt mai solicitante decât altele. Dacă nu te mai regăseşti în actualul job sau simţi nevoia de mai mult timp pentru tine, de ce să nu faci o schimbare radicală? Acordă-ţi puţin timp şi gândeşte-te spre ce altă zonă te-ai putea îndrepta luând în calcul aptitudinile şi hobby-urile pe care le ai. Poţi găsi astfel o activitate mai flexibilă şi mai puţin stresantă, care să îţi permită să te concentrezi mai mult de tine asupra ta şi a celor dragi.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou