Zodia lunii – Horoscop Leu

Horoscop

Zodia lunii – Horoscop Leu

Persoanele din Zodia Leu sunt extrem de sensibile, dar o ascund foarte bine. Le place sa fie ridicati in slavi si flatati, ego-ul lor nu accepta mai putin decat respect si adoratie. Pentru cei din Zodia Leu, mandria este totul. Asta ii poate face egocentrici, dar caldura din inima Leului il echilibreaza.

Daca publicul Leului (cunoscut si sub numele de prieteni) nu il apreciaza indeajuns, cel din Zodia Leu este prea mandru pentru a cere complimentele lor, dar va fi ranit in amorul propriu, cu toate acestea, nu va sti nimeni si va suferi in tacere. Secretul semnului zodiacal Leu este acela ca are nevoie sa fie dorit.

Temperamentul Leului

 temperamentul leului

Persoanele nascute in Zodia Leu iubesc noul si tot ceea ce este iesit din comun, dispretuiesc rutina si, daca trebuie sa se confrunte cu monotonia, isi creaza propriul scenariu dramatic si propria stare de agitatie. Asta face ca Leul sa fie predispus sa faca din tantar, armasar, doar pentru a-si satisface temperamentul lui aprins. Conform horoscopului zodiacal, Leul are capacitatea uimitoare de a depasi orice sentiment de disperare sau situatii nefericite. Nu ii place senzatia de tristete si este ranit in orgoliul propriu, astfel ca va lua situatia in propriile maini si va indrepta lucrurile. Nativii ar putea intra in conflict cu alte persoane cu caracter puternic, care nu accepta sa li se comande si nu cedeaza nici macar un centimetru. Leii nu isi schimba parerea, inteleg si accepta opiniile altora, dar nu suporta oamenii care incearca sa-si impuna parerile. De multe ori, Leul are comportamentul unui copil rasfatat, pretentios, dar asta doar daca cineva incalca granitele regatului lui prezice horoscopul zodiacal. Reactioneaza astfel din cauza spiritului de proprietate.

Independenta pentru Zodia Leu

Nativii din Zodia Leului sunt independenti, dar simt nevoia sa aiba tot timpul lucrurile sub control si ca cineva sa ii admire si sa-i aprecieze in permanenta. Sunt complet capabili sa aiba succes de unii singuri, dar sunt mult mai fericiti daca au si public, care sa fie martor al reusitei lor, si un grup de oameni care sa-i adore. Leului nu-i place sa fie singur.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou