Top 10 bauturi pentru vara 2011

Fara sort

Top 10 bauturi pentru vara 2011

Cand te gandesti la bautura, ce-ti imaginezi? Poate un cocktail delicios servit pe plaja, un pahar de sampanie sau o bere alaturi de prieteni? Sau poate doar un pahar de apa plata?

Indiferent care ar fi gandurile tale, mai mult sau mai putin “cuminti”, noi ne-am propus sa-ti prezentam 10 bauturi pentru vara care iti vor imbunatati starea de sanatate si care sunt si delicioase.

Deci, vara aceasta renunta la alcool, in favoarea celor 10 licori de mai jos:

Top 10 bauturi de vara perfecte pentru sanatatea ta

1. Light Coffee sau Cafe Late

light coffee

Dimineata, la prima ora, bea o ceasca de cafea buna, proaspat macinata, pentru a-ti stimula sistemul nervos si pentru a te energiza. Adauga in cafea lapte degresat si renunta, pe cat posibil, la zahar. Laptele iti va oferi doza necesara de proteine si de carbohidrati pentru o dimineata superba. Bautorii de cafea au sanse mai mici sa dezvolte diabet, parkinson si cancer de colon.

2. Ceai de ghimbir

ceai de ghimbir

Ghimbirul este bun pentru respiratie, are proprietati antiinflamatorii si antireumatice. Te poate scapa de nervozitate la stomac sau de tuse. Poti sa adaugi ghimbir proaspat ras in ceaiul tau obisnuit sau sa pui ghimbir in apa clocotita si sa o lasi la infuzat 5 minute. Daca nu tolerezi ghimbirul, bea ceai de musetel sau de menta.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou