DOLCE & GABBANA – colectia de machiaj 2011

Coolhunting

Noua colectie de machiaj semnata de catre duo-ul DOLCE and GABBANA se numeste Secret Garden si contine produse cosmetice pentru sezonul de primavara-vara 2011. Imaginea a ramas aceeasi ca si in sezoanele trecute, frumoasa si voluptoasa Scarlett Johansson.

Cei doi designerii italieni s-au inspirat din frumoasele gradini siciliene, iar paleta de culori din colectia de machiaj Secret Garden este dominata de nuante delicate de roz, verde si mov.

Machiajul Secret Garden contine farduri de pleoape duo, creioane de ochi, rujuri, glossuri si creioane pentru buze, dar si iluminator pentru ten (sub forma de pudra) si lacuri de unghii.

Domenico Dolce si Stefano Gabbana spun ca o parte din inspiratia pentru aceasta colectie de machiaj a venit si de la muza lor – frumoasa actrita Scarlett Johansson.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou