Ce inseamna frumusetea?

Jurnalul Mayrei

Ce inseamna frumusetea?

Cred in frumusete ca intr-o religie uitata, dar frumusetea nu tine doar de aspect.

Recunosc frumusetea in fiecare zambet al unei domnisoare, in fiecare rand al unei carti bune, in fiecare colt de natura, dar si pe podiumurile de moda.

Unii ar putea spune ca nu promovam modele demne de urmat, ca lumea reala nu e asa si ca nu este normal sa punem accent doar pe fotomodele slabe. Eu insa vreau sa va ofer un loc unde sa puteti visa, spera si respira prin frumusete! Un loc unde fiecare femeie sa se simta speciala si sa invete sa creada in ea. Este simplu, vreau sa va invat si pe voi sa credeti in frumusete, departe de superficialitati, de meschinarii si de reprosuri.

Sunt doar o optimista care crede ca intreaga lume poate fi frumoasa daca e privita prin ochii potriviti, asadar indrazniti sa fiti frumoase!

Forum Mayra: “Ce inseamna frumusetea pentru tine?“.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou