Must have la barbati

Jurnalul Mayrei

Must have la barbati

Saptamana trecuta am facut un sondaj printre prietenele mele despre cele mai importante criterii de care tin ele cont atunci cand intalnesc pentru prima data un barbat.

Le-am rugat sa lase la o parte temerile lor personale si experientele de pana acum cu orice barbat, sa incerce sa fie cat de obiective pot – dar sa nu uitam ca suntem femei :) , si cu greu putem face asta. Sunt sigura ca va veti identifica in multe din criterii.

Asa ca iata ce-a iesit:

  1. In primul rand ma uit la mana stanga, sa vad daca exista urma “proaspata” de verigheta
  2. Eu sunt atenta la cum e imbracat si la pantofi – sa nu fie ascutiti, cu botul atat de lung incat se incovoaie, dar cel mai important sa fie curati!
  3. Pentru mine mainile spun totul – sa aiba maini puternice sa ma stranga tare tare in brate! (si unghiile sa fie ingrijite)
  4. Sa aibe fruntea lata, asa mi-a zis mie mama, ca oamenii cu fruntea lata sunt destepti.
  5. Eu vreau sa ma topesc atunci cand ma uit in ochii lui … sa aiba ochi caprui sau negrii si o privire patrunzatoare.

Un singur lucru au ales toate prietenele mele, si sper sa nu va fie cu suparare domnilor: partea dorsala, ca sa fiu finuta si sa nu va simtiti obiecte, departe de noi acest gand. Dar, avem si noi placerile noastre vinovate. :D

Intra pe forumul Mayra si spune-ne tu de ce criterii tii cont cand vezi pentru prima data un barbat.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou