Meditatie cu ajutorul sexului

Tips and tricks

Meditatie cu ajutorul sexului

Tantra spune ca, la inceputul uniunii sexuale, trebuie sa fii atent la focul de la inceput, si, continuand asa, sa eviti epuizarea de la sfarsit. Aceasta face toata diferenta. Pentru tine, actul sexual este ca o eliberare. Te grabesti si vrei doar sa te eliberezi.

Energia care se aduna va fi eliberata, iar tu te vei simti usurat. Energia care se aduna in tine creeaza tensiune, excitare. Simti ca trebuie sa faci ceva. Dar dupa ce aceasta energie este eliberata, te vei simti slabit.

Aceasta slabiciune tu o percepi ca fiind o relaxare; in realitate, ea este o relaxare negativa. Daca te poti relaxa aruncand energie, aceasta este doar o relaxare fizica; nu poate patrunde mai in adancime si nu poate deveni spirituala.

Intr-un act sexual exista trei posibilitati, trei figuri geometrice. Doi iubiti pot aparea dezbracati intr-un patrat, intr-un triunghi sau intr-un cerc. Aceasta reprezinta una dintre cele mai vechi descrieri ale actului sexual. Intr-un act sexual obisnuit sunt 4 persoane, nu 2, si aceasta este reprezentata printr-un patrat.


Sunt 4 persoane, pentru ca fiecare dintre cei 2 parteneri se divid in doua parti: partea care gandeste si partea care simte. Asa ca acolo nu se vor intalni 2 persoane, ci 4 persoane, si aceasta nu poate fi o comuniune reala.

Cea de a doua comuniune intre cei 2 iubiti il reprezinta triunghiul. Cei 2 reprezinta cele 2 unghiuri ale bazei. Pentru un anumit moment, cei doi devin o singura persoana, cel de-al treilea unghi al triunghiului. Pentru un anumit moment, dualitatea este pierduta, si cei doi devin o singura persoana. Aceasta unitate poate oferi sanatate, vitalitate si cel care o experimenteaza devine din nou plin de viata.

Ramai in prezent! Bucura-te de intalnirea celor 2 corpuri, celor 2 suflete si uniti-va unul in celalalt!

Dizolvati-va unul in celalalt. Uitati ca trebuie sa ajungeti undeva. Ramaneti in prezent si dizolvati-va! Daca exista iubire si caldura, actul sexual nu mai poate fi un act in care sa te grabesti. Daca nu-l iubesti cu adevarat pe celalalt, atunci pur si simplu te folosesti de celalalt pentru a obtine ceva. Dar daca va exista iubire adevarata, atunci te poti uni cu iubitul/iubita ta.

Tantra mai spune ca, nu ai cum scapi de dorinta sexuala. Si decat sa incepi sa scapi de ea, mai bine sa o folosesti pentru a transcende. Nu lupta! Accepta-ti dorintele naturale pentru a le transcende. Nu pierde energia pe care o ai in tine, pentru ca, daca vei face asa, atunci o mare slabiciune te va cuprinde.

Aceasta este doar o relaxare negativa: tantra in schimb iti ofera o relaxare pozitiva. Amandoi partenerii se dizolva unul in celalalt pentru a-si oferi energie vitala. Cei 2 devin un cerc si energia lor se va misca ca un cerc. Isi ofera energie vitala unul celuilalt, si nicio picatura de energie nu se va pierde. Din contra, cei 2 vor castiga prin acest tip de meditatie si mai multa energie.

Intra in forumul Mayra si spune-ne ce crezi.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou