Gala Wella 2009

Coolhunting

dsc_7342

O metafora. Spectacolul lumilor. Marea confruntare finala a creatiilor la Gala Wella 2009. Povestea sacra a vietii si a universului. Pe scena Teatrului National din Bucuresti. Intr-o intalnire eveniment a celor mai noi si mai actuale tendinte in coafura si design.

Un show cu peste 400 de actori care au urcat la rampa ca sa celebreze Femeia.

Gala Wella 2009 s-a deschis pe ritmuri universale printr-o parada de coafuri structurate sub numele “Geometrie sacra”. Futurism, creatie, secret si istorie. De acum si de oricand.

La Wella, cerul e limita, asa ca trupa de dans “The Sky” a punctat si indulcit atmosfera sonora si vizuala.

Punctul culminant al serii a fost intrarea in scena a trendurilor pe 2010. O piesa de “teatru si stilism” in 4 acte de creatie fara precedent: Midnight Stage, Nomad Couture, Nature’s Godess si Techno Poetry.

spectacol_0678

Nomad Couture. Un cocktail al influentelor culturale de pretutindeni. Un trend inspirat de diversitate. Tunsori structurate. Texturi si stiluri diferite. Un singur look cu nuante de maro-roscat si accente luminoase intense.

spectacol_0704

Nature’s Goddess vorbeste despre senzualitatea. Putere si farmec din natura. Tunsoarea si stylingul pun in valoare miscarea fireasca a parului. Frumusetea se traduce prin nuantele naturale de roscat, imbogatite de  tonuri calde de brunet.

spectacol_1001

Techno Poetry aduce impreuna creatiile. Inovatiile sunt poetice gratie designului. Blond delicat. Tunsori scurte, texturi usoare,transparenta si luminozitate.

Midnight Stage. Personalitate. Individualism.Tunsoarea vedeta este bob-ul cu accente geometrice indraznete. Culoarea? Brunet stralucitor combinat cu nuante de albastru si violet.

Gala Wella 2009 a fost un spectacol complet. Un show unic, care s-a incheiat cu colectia de coafuri “Unreal Beauty”. O reunire de creatii cu aer spatial, create de echipa de stilisti Wella Professionals.



Tag-uri: , ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou