Asul din maneca Louis Vuitton

Coolhunting

Nu sunt o mare jucatoare de carti, drept urmare nu inteleg de ce nu as putea sa joc carti cu un pachet normal, dar poate impatimii nu gandesc la fel ca mine. Cum eu nu pot sa concep un machiaj fara un fond de ten de calitate, poate nici jucatorii de carti nu concep sa foloseasca un banal pachet de carti de la taraba din colt.

Iata inca un semn ca designerii s-au decis sa creeze orice! Daca Hermes si Chanel s-au apucat de facut biciclete, Versace de mobila si Gucci de tapetat peretii in mare stil, de ce n-ar face si Louis Vuitton ceva?

Ultima gaselnita LV este acest pachet de carti brand-uit. Ca doar si o partida de poker trebuie sa fie uber-cool pentru unii, nu? Si nici nu costa o avere. 105 dolari pe eLuxury.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou