Cum a slabit Cristina Spatar dupa nastere?

Dieta&Fitness

Cum a slabit Cristina Spatar dupa nastere?

Cristina Spatar l-a nascut pe baietelul ei acum 4 luni, dupa o sarcina destul de usoara. Vedeta s-a ingrasat doar 9 kilograme in perioada sarcinii.

Cristina este o fire activa si astfel si-a reluat activitatea profesonala la doar 4 luni dupa nastere. Insa meseria ei nu ii permite sa arate oricum in fata camerei, vedeta s-a ambitionat si s-a apucat de sport si diete. Iata regimul Cristinei:

- mananca doar gratar si salate
- elimina definitiv dulciurile, sucurile carbogazoase si alcoolul
- renunta la inghetata
- merge la sala de 4 ori pe saptamana, iar acasa face fitness, cand are timp. Cristina a declarat ca are noroc cu mama soacra, pentru ca o ajuta cu baietelul, insa este in cautare de bona.
- merge de 3 ori pe saptamana la masaj si sauna
- urmeaza si alte proceduri de reducere a tesutului adipos.

Cu un astfel de regim este foarte usor sa slabesti, insa venitul trebuie sa fie mult peste medie.
Cristina sustine ca ea urmeaza aceste proceduri pentru a arata excelent in noul sau videoclip, insa nu sunt absolut necesare. Poti slabi foarte frumos daca faci miscare fizica intensa si fara sa mergi la sala.

Pentru a slabi dupa nastere medicii recomanda sa nu tii diete drastice, sa nu te infometezi, ci doar sa renunti la alimentele super prelucrate si hipercalorice si sa mergi mult pe jos.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou