Zoe: sunt o bucatareasa grozava!

Fara sort

Zoe: sunt o bucatareasa grozava!

M-am intors! Am lipsit un pic, dar am avut motive. Am locuit in Italia cateva luni bune. Nu, nu am cunoscut un print italian cu un conac imens si limuzina la scara, am fost plecata in interes de serviciu. Dar am cunoscut pe cineva extrem de interesant.

Pe Benedetta Vitali, un faimos bucatar italian, unul dintre cei mai buni, care by the way este o femeie. In lunile astea am reusit sa o conving sa ma invete cateva retete fabuloase. M-a primit in bucataria ei (in restaurantul Zibibbo din Florenta) si mi-a impartasit cateva secrete.

M-am uitat, am bagat la cap, am mai si notat si acum ca am ajuns in Romania si mi s-a facut o pofta imensa de paste, asa ca m-am apucat de gatit.

tagliatelleCalatoria mea a inceput cu drumul la super-market, mai exact la mai multe super-marketuri. Cum ma intorceam eu de la birou, cu o foame mare si o pofta si mai mare, m-am gandit sa trec pe la magazin sa-mi cumpar tot ce-mi trebuie pentru a prepara faimoasele "Tagliatelle cu sos de branza si anghinare".

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou