Zoe: sunt o bucatareasa grozava!
Fara sort
M-am intors! Am lipsit un pic, dar am avut motive. Am locuit in Italia cateva luni bune. Nu, nu am cunoscut un print italian cu un conac imens si limuzina la scara, am fost plecata in interes de serviciu. Dar am cunoscut pe cineva extrem de interesant.
Am mers mai departe, catre Mega Image, stiam ca acolo o sa gasesc anghinarele mult dorite si asa a fost. Am luat si o bucata de branza feta, am mai facut o oprire la o Vinoteca pentru un vin de calitate si am plecat spre casa.
Mod de preparare
1. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Nu adauga pastele decat dupa ce apa a inceput sa fiarba. Mai lasa-le la fiert aproximativ 10 minute (depinde de cat scrie pe cutie).
2. In acest timp taie usturoiul (marunt), anghinarele si adauga-le peste branza feta. Adauga pasta de branza anghinare si usturoi intr-o oala si pune-o pe foc. Las-o acolo pana branza se transforma in crema, iar la final adauga un pic de oregano.
3. In acest moment pastele sunt gata. Pune-le intr-o strecuratoare, scurge apa, clateste cu apa rece si adauga toate tagliatellele intr-un recipient rezistent care se poate baga la cuptor (din yena sau o tava).
4. Adauga sosul de branza peste paste, amesteca un pic si baga totul la cuptor. Lasa "minunea" acolo pana ce branza capata o crusta aurie.
Scoate, raceste, pune vin in pahare, aprinde lumanarile de pe masa si… gata! Toti invitatii vor spune ca esti o bucatareasa grozava!