Petrecere cu vinil

In casti

Petrecere cu vinil

O buna prietena care locuieste la Paris, mi-a povestit ca a fost invitata la un “vinyl party”, unde s-a intalnit cu toata lumea buna din oras. Toata seara, muzica a fost aleasa de DJ de pe viniluri din anii ’70 si ’80. Ascultand-o, mi-am dat seama ca este un trend cu-adevarat cool si ti-l impartasesc si tie.

Cauta un pick-up la bunici, in boxa parintilor, la unchi, matusi, fa rost de discuri cu muzica buna din vremea de aur a vinilului (vezi ca la anticarii ambulanti din Piata Universitatii gasesti discuri cu muzica de cea mai buna calitate) si bucura-te macar o zi pe saptamana de acest nou hobby.

Si pentru ca toata lumea sa stie cat e de cool (si ca tu ai descoperit acest nou trend), organizeaza o petrecere impreuna cu prietenii, cu muzica de vinil. Imbracati-va in spiritul anilor 70-80, beti cocktailuri Bob Marley (rom, peste care turnati suc de ananas), mancati hot dogs si o sa ai parte de cea mai reusita petrecere de sfarsit de saptamana!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou