Reteta chinezeasca: banane prajite

Fara sort

Reteta chinezeasca: banane prajite

De fiecare data cand merg la un restaurant chinezesc las putin loc si pentru desert. De cele mai multe ori comand inghetata prajita sau banane prajite. Astazi m-am gandit sa va invat si pe voi sa o faceti pe cea din urma.

Trebuie sa va spun ca acest desert il gasim de obicei in restaurantele cu specific, pentru ca in bucataria traditionala chinezeasca acest desert nu este la ordinea zilei. Dar sa lasam gargara si sa trecem la treaba:

Ingrediente:

  • 6 banane
  • 200 de grame de faina
  • 30 de grame de zahar
  • 3 lingurite de praf de copt
  • 1 ou
  • 300 de ml de lapte
  • pudra de scortisoara
  • miez de nuca ras
  • coaja de la o lamaie (rasa)
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Decojeste bananele si taie-le in doua.

Prepara o pasta din faina, oua, praf de copt, lapte si zahar si las-o sa se odihneasca timp de o ora.

E timpul sa adaugi nuca, coaja de lamaie si scortisoara in pasta mai sus mentionata, iar apoi sa treci fiecare bucata de banana prin ea pana ce este total acoperita.

Pune bucatile de banane la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si lasa-le la facut pana ce capata o crusta aurie si crocanta.

Pofta buna!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou