Lumanari organice personalizate

Deco

Lumanari organice personalizate

Pentru iubitorii produselor organice si nu numai, Rangali propune o idee inedita: cadoul perfect pentru nunta sau botez! Initiale, nume sau alte detalii se pot acum grava si apoi vopsi pe lumanarile NEOM. Lumanarile Natural Magic de la Neom Luxury Organics sunt 100% organice.

Si pot fi gasite la magazinul virtual Rangali Organic Shop – www.rangali.ro.

Noutatea consta intr-un serviciu inedit: personalizarea paharului in care se afla lumanarile. Gravura se face manual de catre un artist plastic si se umple cu vopsea (aurie, argintie sau mov, in functie de preferinte).

Cand lumanarea a ars complet, paharul poate fi pastrat ca amintire: poate fi utilizat pentru a tine in el bomboane sau ca recipient pentru diverse lucruri. Trebuie doar alese tipul de lumanare si mesajul, iar Rangali va crea cadoul unic.

Alegerea aromei si a textului se face la adresa de e-mail: comenzi@rangali.ro.

Fata de lumanarile obisnuite (care contin parafina si uleiuri sintetice), lumanarile Natural Magic de la Neom Luxury Organics ard curat, fara a produce fumul negru, plin de toxine.

Baza de ceara pura vegetala este parfumata cu cele mai bune uleiuri esentiale organice. Lumanarile sunt de doua ori mai mari decat cele obisnuite (au 1 kilogram si dispun de 3 fitile), deci durata lor de utilizare este dubla: pot arde pana la 75 de ore.

Lumanarile Natural Magic de la Neom Luxury Organics sunt holistice, au un efect recuperator si fiecare aroma ofera o experienta diferita, magica.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou