Casa, dulce… jungla

Deco

Casa, dulce… jungla

Nu ai prea multi bani, dar totusi te-ai cam saturat de stilul anost al casei tale? Nimic mai simplu! Poti sa-ti inviorezi caminul extrem de rapid si cu putini bani cu ajutorul plantelor pentru apartament.

Ele au o putere magica de a aduce viata in casa ta si de a schimba caminul instantaneu. Nu trebuie decat sa faci un singur test, cu o singura planta, si ai sa vezi cum dintrodata camera pare mai frumoasa si mai vie.

plante deco

Sa aduci o parte din natura in casa ta este cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci cand vine vorba de decor.

Primul pas

Ei… primul si primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iei un loc pe canapea/fotoliu sau scaun si sa "scanezi" putin camera, las-o sa-ti vorbeasca, sa-ti "sopteasca" unde ar fi gata sa "primeasca" cateva flori.

Cauta acel loc din camera unde iti doresti sa atragi atentia, unde vrei sa creezi un focus, astfel, fara sa-ti dai seama, o sa vezi cum privirea iti fuge in acel loc.

De exemplu, poti aseza plantele langa fereastra, si pentru ca majoritatea au nevoie de lumina, dar si pentru ca probabil o sa privesti mult mai des pe fereastra si o sa te bucuri de aer si de natura.

Totusi trebuie sa ai grija ca punctul tau de focus sa nu fie intr-un loc prea intunecos, langa o sursa de cladura, frig sau alti factori care au putea sa "deranjeze" planta.

Tot acum poti sa-ti alegi si ce fel de plante iti doresti, asta dupa ce analizezi putin stilul casei tale. Abia apoi poti alege plante tropicale, flori colorate, cactusi etc.Tag-uri: , , ,

feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou