Campania bunului gust- Burberry

Jurnalul Utilizatorului

Campania bunului gust- Burberry

In ultimul timp sunt fascinata sa urmaresc evolutia tendintelor in moda si pot sa spun ca imi face foarte mare placere cand vad ca decenta si feminitatea isi fac loc pe podiumuri. De ceva vreme incoace, indiferent de domeniu, femeia a fost folosita si mediatizata mai mult ca un obiect sexual- mai exact, campaniile publicitare, afisele, indiferent de produsul promovat, trebuie sa aiba si o femeie (aproape) dezbracata langa.

Poate ca a fost nevoie de astfel de mediatizare ca sa ajungem independente in societate, dar pe langa independenta, am castigat si lipsa de respect a partii masculine. Asa ca, acum este momentul sa intervenim cu altfel de arme, trebuie sa ne promovam si altfel, si asta trebuie sa cuprinda si stilul nostru vestimentar! Putem fi frumoase, atragatoare, sexy, fara sa trebuiasca sa ne etalam, dezgolim una sau mai multe parti ale corpului.

rochii de primavara

Rochii de zi Burberry

 

mantou de primavara

Tinuta de primavara-Burberryfeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou