Horoscopul lunii Iulie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Iulie 2009

A doua luna de vara iti rezerva o multime de surprize! Descopera ce ti-au rezervat astrele citind horoscopul pregatit de Mayra. Afla alaturi de noi ce surprize te asteapta dupa ce te intorci din concediu sau ce persoane interesante vei intalni in calatoriile tale!

Leu

Cariera

Mentinerea unui echilibru intre viata personala si profesionala va fi extrem de dificil. Se pare ca nu mai reusesti sa iti delimitezi viata privata de cariera. Chiar daca in prima faza nu ti se va parea o problema, cu timpul vei avea o multime de neplaceri cauzate de aceasta confuzie.

Bani

In privinta banilor nu ai de ce sa iti faci probleme, astrele iti pregatesc o surpriza la sfarsitul lunii. Fie ca e vorba de o mostenire sau de un castig suplimentar, un lucru e cert: banii in plus vor fi bine veniti.

Dragoste

Daca esti singura si vrei sa intalnesti o persoana potrivita, atunci luna iulie este mai mult decat ai sperat vreodata. La fel si daca ai o relatie, luna aceasta va fi una stabila din punct de vedere emotional si te va ajuta sa solutionezi o parte din problemele pe care le-ai avut in trecut.

Sfatul lunii

Incearca sa te detasezi sentimental!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou