Horoscopul anului 2011

Horoscop

Horoscopul anului 2011

Conforum horoscopului anual, 2011 se anunta exceptional din punct de vedere al progresului personal. Cateva zodii vor intampina dificultati in cariera si bani, dar nu grave. Horoscopul anului 2011 arata ca luptele sunt concepute pentru a cladi increderea in sine sau pentru a ghida cateva semne zodiacale in alte directii decat in cele in care s-au zbatut fara succes.

Totusi horoscopul anului prezice ca Berbecul si Leul vor fi stapani pe situatie si vor culege roadele multor ani de lupta.

In ceea ce priveste relatiile, horoscopul anului 2011 arata ca multe zodii vor inregistra o evolutie pe plan romantic. Cu toate ca sunt prevazute cateva intalniri cu scantei, multe dintre ele par orchestrate de o putere superioara, totul cu scopul descoperirii de sine. Balanta va experimenta o intalnire pasionala, in acelasi timp luptandu-se cu vointa pentru a ignora aceasta pasiune mistuitoare. Secretosul Scorpion va fi incurajat sa-si deschida inima. Alte zodii se vor confrunta cu ceva conflicte de genul “succesul contra geloziei” sau “confuzia contra unui spirit independent”.

Horoscopul anului pentru 2011 prezice un an plin de educatie si calatorii. Cateva semne zodiacale sunt nerabdatoare sa invete, in timp ce studiile in anumite sfere vor aduce multora succesul. Pestii si Capricornii sunt dornici sa-si sporeasca orice fel de succes obtinut si nu isi pot potoli setea de cunoastere. Pentru multe zodii, calatoriile vor reprezenta relaxare si reinnoire. Pentru Rac, calatoriile pot fi o cale de a media conflictele interpersonale.

Din punct de vedere al sanatatii, ingrijirea de sine duce la prosperitate. Multe semne zodiacale sunt indemnate sa o lase mai usor si sa isi gaseasca echilibrul, pentru ca o sanatate mentala slaba este adesea cauza unei sanatati fizice proaste. Mai sunt si cei ce se vor confrunta cu probleme mai grave si care sunt indemnati sa acorde o mai multa atentie intretinerii si sa faca vizite regulate la doctor. Ajutorul de specialitate este cea mai rapida solutie cand aveti dubii, iar un stil de viata sanatos poate preveni multe dintre aceste probleme.

Per total, horoscopul anului 2011 promite un an plin de agitatie, progres personal si bucurie de viata. Indiferent de succesul obtinut in dragoste, cariera sau bani, horoscopul anului 2011 arata ca toate zodiile continua sa creasca si sa se dezvolte.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou