Horoscop erotic – Fecioara

Horoscop

Horoscop erotic – Fecioara

Conform horoscopului erotic, cel nascut sub Zodia Fecioara nu va porni niciodata in cautarea unei femei. Partenera este aceea care trebuie sa faca primul pas, caci el este prea timid pentru a face inceputul. La intalnire e bine sa fie punctuala. Alte caracteristici pe care le admira: tact, tinuta, comportament studiat.

Nu trebuie sa ne facem griji ca mana lui va aluneca pe sub masa spre genunchii femeilor sau ca va fi dragastos in societate ne prezice acest horoscop erotic despre Zodia Fecioara. Nu este genul sau.

Cu el nu se ajunge la desfasurari vulgare. Preambulul lui este studiat si metodic, fiind un bun cunoscator al anatomiei feminine. Tehnica sa este mai mult estetica. O femeie agresiva poate obtine de la el tot ce vrea cu conditia sa nu se astepte la prea multa fantezie din partea lui. In tehnica semnul zodiacal Fecioara este mai mult traditionalist si nu prezinta apetit sexual deosebit. Daca sotia nu-l provoaca este capabil sa nu-si faca datoria de sot multa vreme. Un film sau poze porno il ajuta pentru a se satisface, dar atunci viata sexuala nu va mai fi posibila.

Punctul lor sensibil este abdomenul sustine horoscopul despre Fecioara. Reactioneaza la mangaieri in aceasta zona, iar un dus in aceasta regiune il excita puternic. In general au o mare preferinta pentru jocurile in apa.

Barbatul Fecioara se simte atras de femeile charmante, curajoase, cu initiativa. Admira talentul si spiritul, pentru ca el insusi nu poseda aceste calitati. Facem apel, pentru a cuceri o Fecioara, la bunul gust, la admiratia pentru arta, citit, ne pregatim putin in domeniul criticii artei. Sa incercam sa fim spontani si sa nu comitem greseala sa ne ambalam in lungi monologuri.

Nativul din Zodia Fecioara se realizeaza la locul de munca. Va cere ore suplimentare. La mici petreceri va ajuta la spalatul vaselor, la strangerea lucrurilor prin casa dupa petrecere, la golirea scrumierelor, la mici cumparaturi (deci stiti la cine sa apelati in cazul in care dati o petrecere).

Ca sa ne apropiem de un nativ Fecioara, provocam o discutie pe o tema inteligenta. Nu se recomanda localuri scumpe, hipodroame, caci uraste cheltuielile inutile de bani. In ceea ce priveste cadourile nu putem da gres cu o carte buna sau cu o muzica buna prezice horoscopul erotic. Imbracamintea sa fie clasica si nefrapanta, dar de buna calitate si in special durabila.

Nativul din Zodia Fecioara iarta si se face ca nu obsearva multe greseli si de aceea se sfarseste o relatie doar cu o neplacere. Dupa acest horoscop erotic se poate insa ajunge pana aici daca: suntem vulgari, mergem in locuri deocheate, avem un comportament strident in societate, facem glume proaste, ne jucam cu banii.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou