Victor Rebengiuc – a doua stea pe Walk of Fame

Hipstar

Victor Rebengiuc – a doua stea pe Walk of Fame

Victor Rebengiuc primeste cea de-a doua stea pe Wwalk of Fame din Piata Timpului.

Teatrul Metropolis si Cocor, in colaborare cu Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti ne invita joi, 10 februarie, de la orele 14.00, la evenimentul de celebrare al maestrului Victor Rebengiuc de pe noul Walk of Fame.

Cu ocazia implinirii a 78 de ani, marele actor de teatru si film va primi cea de-a doua stea in cadrul proiectului cultural Walk Of Fame din Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor. Victor Rebengiuc este al doilea actor roman, dupa Florin Piersic care primeste o stea pe replica bucuresteana a celebrei Walk of Fame din Los Angeles.

“Victor Rebengiuc este un om pentru oameni care a reusit sa  incorporeze in definitia cuvantului arta, adevarul si maiestria. De la Domnia Sa am invatat ca teatrul este cuvantul vietuit asa cum arhitectura este sculptura locuita. Va multumim pentru universul plin de emotie si descoperiri pe care il construiti pentru noi de fiecare data cand pasiti pe scena.”, a declarat despre domnul George Ivascu, Director al Teatrului Metropolis.

Forum Mayra: “Walk of Fame din Bucuresti“.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou