Dicţionar cool de vară

Hipstar

Dicţionar cool de vară

Alco-pop, cocktail hour, Martini lounge, lampa Berger… Sunt cuvintele cheie din dicţionarul cool. Citeşte explicaţia termenilor de mai sus, memorează sensul acestora şi strecoară-le cu nonşalanţă în discuţiile despre ce lucruri noi plănuieşti să experimentezi în această vară.

 

Sex, drugs and rock’n roll? Nu! Filme, popcorn şi lichior!

Alco-pop

popcornCe-ar însemna un spectacol de cinema fără o porţie enormă de popcorn şi un pahar XXL cu suc? Dar ai grijă, popcorn-ul clasic, cu sare este out începând cu acest an! Un lanţ de cinematografe londoneze a lansat pe piaţă alco-popcorn, floricele de porumb cu infuzie de băuturi alcoolice. Până acum sunt disponibile doar două variante de arome: Sambuca şi Irish Cream, care au un succes enorm în sălile de cinema din Marea Britanie.

Şi nu-ţi fie teamă! Nu rişti să te ameţeşti decât dacă poţi devora toată rezerva de popcorn a întregului cinematograf!

Până ajungem să găsim şi la noi pe piaţă acest tip de produse, îţi recomandăm să chemi prietenii la un film la tine acasă şi serveşte-i cu un menu alco-pop: mult popcorn şi lichioruri aromate.

Cocktail – hour

ryeCredeai că scenele în care bogătaşii din telenovele se îndreaptă către barurile din salon sau birou şi pun la cale toată intriga serialului sunt demodate şi exagerate? Ei bine, nu! Se spune că din această vară, casele care nu au măcar o zonă-bar nu au ce căuta în revistele de specialitate la rubrica "cele mai chic locuinţe".
 
Aşadar, te sfătuim să creezi un spaţiu – bar în sufragerie, dormitor sau chiar baie (!?!)  unde să te îndrepţi cu importanţă ori de câte ori te pregăteşti de o discuţie serioasă sau foarte fierbinte, chiar dacă torni în pahar doar un sirop proaspăt de fructe sau un soft.

Iar dacă ai chef de un strop de alcool, gustă bitterul aromat (cu aromă de portocală, lămâie, mentă sau piersică), sau rye (un whisky produs din secară) băutura sexy "du jour".

Martini lounge

martiniPetrecerea "in" în LA, NY şi Milano este Martini lounge. Toată lumea bună nu mai face clubbing, ci petrece nopţile savurând Martini, ascultând muzică în surdină şi discutând dulci nimicuri… Este un trend care a apărut acum câţiva ani şi încă se păstrează.

Şi dacă la NY se poate, de ce n-ar fi posibil şi în Romania? Sunt câteva cluburi care s-au aliniat imediat acestei tendinţe, dar dacă nu găseşti nici unul la tine în oraş, organizează acasă un party Martini lounge cu mult Dry Martini şi măsline verzi, muzica lui Bing Crosby, Rosemary Clooney, Nat King Cole, Diana Krall, Frank Sinatra sau Duke Ellington, atingeri de satin şi discuţii lungi învăluite în fum de Havane. 

Lampa lui…Berger

bergerDupă un party lounge, va fi nevoie cam de o zi întreagă să scapi de mirosul de tutun care a fost atât de potrivit discuţiilor de noaptea trecută… Şi dacă îţi doreşti o nuanţă de parfum care să învăluie întreaga casă, renunţă la clasicele beţişoare sau odorizantele de cameră pentru cea mai chic metodă de a purifica aerul: lampa Berger.

Perioada de glorie a invenţiei maestrului farmacist Berger a fost între războaie, dar acum este din nou în atenţia hipster-ilor.

În Bucureşti, găseşti lămpile fermecate la magazinul Vileroy&Boch.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou