Magic Show

Pe scena

Magic Show

Andrei Teasca, magician, actor si fondator al Teatrului, va avea alaturi pe frumoasa balerina Stefania Banica si doi tineri magicieni, Vlad Grigorescu si Paul Lungu. Impreuna va vor oferi ocazia sa descoperiti cu incantare si uimire trucuri, iluzii, momente de mentalism si comedie, care se vor impleti cu muzica si dans si se vor intampla pentru prima data pe viu, la doar cativa pasi de voi.

Teatrul de Magie va invita la Magic Show – un spectacol uimitor care aduce arta iluzionismului pe scena teatrului Nottara.

“Ca actor care a descoperit magia, m-am regasit in cuvintele lui Robert Houdin care spunea ca magicianul nu e un clovn, ci un actor care interpreteaza un rol, cel al magicianului." – Andrei Teasca

Teatrul de Magie este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului fascinanta arta a magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia: magie generala, close-up, animal magic, mentalism, magie de scena, iluzii etc.

Este interzis accesul in sala copiilor sub 12 ani.

Dispunerea locurilor in sala se face in functie de momentul intrarii la spectacol.

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 19:00
Teatrul CI Nottara – Sala Mare – Bucuresti

Pret/bilet:

Bilet intrare: 24,38 RON

Sursa: bilete.rofeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou