Cerbul de Aur – editie de gala

Pe scena

Cerbul de Aur – editie de gala

In 2008 festivalul Cerbul de Aur va implini 40 de ani de existenta. In cinstea acestei aniversari vor avea loc doua editii ale celebrului eveniment muzical. Prima se va desfasura in luna martie la Bucuresti si va reunii pe toti cei care au castigat trofeul de-a lungul timpului.

Va fi o editie de gala, cu recitaluri de exceptie si multe surpize. In luna august va avea loc la Brasov versiunea traditionala a festivalului, sub conducerea deja familiara publicului a Marianei Soitu.

Este un reviriment mult asteptat de iubitorii de muzica din tara noastra, in conditiile in care ultima editie a Cerbului de Aur a avut loc in septembrie 2005. In 2006 TVR a anuntat ca vor avea loc schimbari in desfasurarea evenimentului, pentru care au fost planificate strategii de innoire si "reinventare a brandu-ului". Din nefericire, la scurt timp dupa aceste promisiuni, TVR a anulat complet evenimentul, motivand acest gest prin lipsa banilor.

Cerbul de Aur a avut de altfel, de-a lungul timpului, parte de numeroase piedici si anulari. Cea mai importanta dintre acestea este intreruperea pe o durata de 20 de ani, din 1972 in 1992.

In forma traditionala, festivalul are doua sectiuni: concursul international si concertele invitatilor. De-a lungul timpului, in calitate de invitati de onoare sau concurenti, au pasit pe scena de la Brasov nume de rasunet precum Julio Iglesias, Christina Aguilera, Ricky Martin, Joe Cocker, Toto Cutugno, Scorpions, Pink, Patricia Kaas, Kenny Rogers, Boy George, Ray Charles, Kylie Minogue, Diana Ross sau Vaya con Dios.

Nu ne ramane decat sa uram organizatorilor mult succes in acest dublu efort festiv si speram la noi editii constante si cat mai de… rasunet!


feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou